Статьи и публикации

     Облаштування спального місця - дуже відповідальний процес. Адже саме від нього залежатиме ваш сон. Тому потрібно передбачити все. Ліжко має бути досить зручним і просторим, білизну слід вибирати з матеріалу з приємною текстурою, який вбирає вологу і пропускає повітря. Але найголовніше - потрібно купити хороший матрац. У більшості випадків саме цей виріб відповідає за ваш спокійний і здоровий сон.

     Замовити новий матрац можна через Інтернет. Наприклад, солідний вибір цих виробів клієнтам представлений в каталогах нашого online- магазину. До того ж, тут можна купити ортопедичні матраци зі знижкою.

     Вибираючи матрац, важливо точно визначити параметри ліжка. Куплений виріб повинен повністю його покривати. Проте не можна, щоб матрац був більше і сповзав з ліжка по краях.

     Визначатися з типом і показником жорсткості краще за допомогою фахівця. Зазвичай люди замовляють виріб з середніми характеристиками. Проте в окремих випадках лікарі рекомендують брати варіант потвердіше або, навпаки, обійтися м'яким виробом. Тут все залежить від організму людини. Приміром, м'який матрац буде корисний, якщо у вас проблеми з попереком. А ось якщо у людини проблеми з осанкою або ж він страждає остеохондрозом, то потрібно замовляти твердий варіант.

     Також при виборі матраца враховується вага людини і його вік. Як правило, чим більше ваги - тим жорсткіше виріб треба купувати. Дітям і молодим людям до 25 років не рекомендується спати на м'яких матрацах. Новонароджених фахівці радять покласти спати на жорсткі вироби.

Як визначити, що старий виріб пора міняти?

     Це можна зрозуміти по декількох чинниках. Приміром, якщо ви відчуваєте пружини, що виступають, або частини каркаса - це явна ознака того, що пора придбавати новий матрац. Також потрібно замислитися про купівлю нового виробу, якщо в деяких зонах вам некомфортно лежати, ви скачуєтеся в середину, або ж уранці у вас затікають кінцівки, відчувається біль в спині, шиї.


Кому підійде жорсткий матрац Акцент 2 Кокос 31.07.2017 Кому підійде жорсткий матрац Акцент 2 Кокос
Пружинний матрац Акцент відрізняється наявністю ортопедичного і анатомічного ефектів. Його назва є прямим посиланням до внутрішнього наповнення, зокрема, наявності в нім кокосовою койри.
×
Домовик